сега цитат на Борис:
Публикувано 11 март 2009 - 10:54
От 26февруари до сега измина доста време и имам конкретни резултати. Днес зъболекаря установи с учудване, че зъб с оголване на основата, със силни болки при студено, кисело и допир днес нямаше никаква болка. Честотите за парадонтоза ще видите в предишните ми коментари по тази тема. Човека със силни болки в колената има сериозно облекчаване на болките. Направи снимка и на нея се виждат много добре два шипа. След няколко месеца ще видим има ли промяна. Жената с парадонтоза и силни болки във венците се повлиява много добре от честота 318 000хц. Венците от вишнево червени в момента са бледорозови. Болките изчезнаха. За акнето се повтори резултата на Гого. Изчезва напълно и кожата добива свеж вид и е еластична. Резултатите са констатирани от лекар. Обща констатация на всички е че се радват на спокоен сън. Изчезват болките в кръста /предполагам бъбречни инфекции / , ставите, независимо от различните честоти на които се подлагат хората с проблеми.
За сега толкова. Другата седмица ще правя панорамна снимка и ще я сравняват с такава направена преди 6 месеца.
Публикувано 12 март 2009 - 10:03
Напълно уместен въпрос. Аз по същите причини подходих внимателно и с доста предубеждение, че заедно с лошите ще видя сметката и на добрите. На няколко места прочетох, че има такава опасност, но организма след като се е освободил от лошите, много бързо в разстояние на два - три дни възстановява добрите. От досегашните експерименти никой от хората подложили се на лечение не се е оплакал от отклонения в храносмилателната дейност. Интересен е факта, че моята съпруга се лекува от хеликобактерии, които нормално живеят в стомаха. Не само, че няма разстройство, ни и се установи подобрение и го в значителна степен.
Стефане, не бих си позволил да коментирам нещо с цел реклама. Наистина подхождам по въпроса с голяма степен скептицизъм, но резултатите ме убеждават в положителна посока. Не мога да не отбележа факта за възстановяване на кътния ми зъб, който зъболекаря беше отписал като безнадежден. Яд ме е, че преди да се подложа на терапия по предложение на доста добри специалисти в реномирана клиника в София, извадих два зъба с цел имплантиране на нови/ за сведение един добър имплант струва около 2000лева/. Не ме е яд за парите, а сега разбирам, че съм могъл да спася и тях! За съжаление някои неща разбираме тогава, когато е станало безнадежно късно!
Никой не карам на сила да се подложи на терапия! Това е собствен избор. Тук споделям само мои лични наблюдения. Приемайте го като информация!
Публикувано 12 март 2009 - 06:13
Моето мнение е честотен генератор защото има възможност за избор на честоти. Когато стане разработката с лампата той ще се ползва и при нея. Поне такова е моето мнение. С генератора може да се генерират честоти, които не са възможни за запера. Лично аз бих желал и двата уреда. Запера за профилактични процедури, а генератора за по-сериозно лечение. Когато разглеждам списъка на заболяванията и приложените към него честоти забелязах, че има универсални честоти примерно 880; 787; 727херца които присъствуват в поне 45% от изброените заболявания. Отделно в публикациите се описва, че процедурите се изпълняват с определена честота и такива по-високи и по-ниски от нея за допълнително прочистване, което със запера е невъзможно.
Публикувано 14 март 2009 - 10:48
Моята лична преценка е, че не цената определя дали да закупим такова устройство, а ефективността от него. Колко дават на година пенсионерите за лекарства? Предполагам много повече отколкото е цената на генератора на Гого. Какъв е резултата от лекарствата? Едно нещо лекува, а десет уврежда. Та нали това е целта на фармацевтичната индустрия. Мнението на съпругата ми е, че такъв уред/независимо от кой вид е/ трябва да има във всеко семейство и това би довело до решаването на доста тежки проблеми. Един пример: Имах много тежка форма на парадонтоза. Не от лоша хигиена, а от "прекрасните" условия които ни предлага нашето ежедневие като стрес и т.н.т. да не изброявам. Заключението на реномирана софийска клиника беше да се извадят три зъба като безнадежни и 6 процедури лазерна терапия. Разделих се набързо с два зъба ипроведох терапията/за сведение един сеанс струва 370лева, като не слагам около 80лева транспортни разходи на сеанс и около 200лева снимки, прегледи и консумативи/ Който иска да смята. След месец отидох на контролен преглед за да определят кога ще вадят третия зъб. Няма да Ви описвам учудването на специалистите, които установиха, че вече не е необходима такава процедура. Истинските резултати получих едва след триседмично лечение с честотен генератор. Тук не става въпрос за парите които съм дал, а за това че загубих невъзвратимо нещо. Не вярвам тези два зъба да поникнат отново. А някой може ли да каже, че това е възможно след терапиите с честотния генератор?
Едно знам със сигурност. Всеки изпитал върху себе си лечебния ефект на устройствата без да се замисля от цената изявява желание веднага да притежава такъв уред. Не публикувам цифри за да не реши някой, че това е реклама. Аз не правя такива устройства.
а сега пак мои си цитат относно запери мапери и приставки за компютър:
Публикувано 14 март 2009 - 06:37
Виж мнениетоkdobrinski написа на Mar 14 2009, 03:42 PM :
Наистина забива, на компютър с двуядрен процесор се държи много добре. Сега например съм пуснал една честота и свободно си пиша :rolleyes:
Ще се намеся и аз малко в темата на спора с малко данни който изглежда не се знаят, та да не се пишат глупости:
1.Относно честотата идваща от компютър-само ако кампютъра е под ДОС само тогава може да има някаква точност-не се лъжете да си мислете че под виндовс може да работи добре-просто самата ОС виндовс е устроена така че обработва процесите един след друг,не едновременно и за да работи самия виндовс тои си има негови си поне 20-30,в по новите до 40 процеса които се изпълняват винаги когато работи виндовс-за справка десен бутон на лентата на задачите и клик върху "диспечер на задачите"-там се виждат процесите които се изпълняват в момента.Виндовс никога не е била, и няма да бъде точна операционна система.Вина си е просто една кликалка с мишката за разнообразие на средностастические потребител които се радва на шаренията и звуците, и изполва компютъра основно за слушане на музика и гледане на филми,или за пишеща машина ако работи нещо свързано с писане,след това идват и интернет маниаците които са хора без работа и по цел ден висят в нета за да спамят по форумите или пък другия тип които висят в нета за да се образоват.Точно затова, всички големи и професионални машини които работят с някаква определена точност която трябва да бъде над някво ниво никога не ползват виндовс.Това може също така да се види във всеки един завод където има машини с ЦПУ - които аз по една или друга причина работя и както се вика съм запознат от вътре с тях-затова си позволих да напиша горните няколко реда.Може да се постигне някаква що годе добра точност само и единствено когато се инсталира специален драивер за даден порт от които ще излизат дадените импулси-за сега няма написан такъв драивер за нашите усториства-има писани такива драивери за определени машини и за техните програми където също се изполва дадена честота излизаща от ком или лпт порта и управляваще дадената машина.
2.Честота излизаща от даден компютър зависи от качеството на неговата звукова карта и тъй като човешкото ухо може да ЧУВА звуци с честота до макс 20 000Хц то повечето звукови карти малко над тези 20 000Хц сдават багажа.За честота по висока от 30 000Хц се иска много специални и скъпи, допълнително слагани звукови карти които се изполват основно от маниаците на тема аудио.
3.Относно цените на дадено устроиство за което сте писали няколко човека по горе-има много голямо значение за колко време това устроиство се изработва и колко пари струват частите който са вложени в него.Въз основа на това мое твърдение за времето нужно за изработката и цената на дадените елементи спора ви по горе изглежда смешен.Защо ли,ами защото за един запер частите струват да кажем 5лв и работата по него е 20-30 мин.-разбира се при всеки това време може да е различно но при мене е толкова на този ми етап.От тук насетне всеки си прави сметката колко пари му струва положен труд да кажем за 1 час "висококвалифицирана" работа,макар че това си е наи елементарната електроника:)/в 6 клас съм правил десетократно по сложни устроиства/.За приставката за компютъра времето и частите са повече,да примем че струват не 5лв колкото за запера а някъде 8лв., или около тази стоиност, но само ако се прави сериозна приставка!Ако се прави само по риф зап от една опто двоика плюс резистор то цената и е стотинки и времето за направата и е 5-10 мин.За честотния генератор който аз правя-ами ако беше толкова лесен щеше да се прави от хора във всеки един град и да се продава от доста производители както се продават заперите и приставките-е да, ама не-не се прави от всеки щото не е изобщо лесен,за сметка на заперите и приставките.При заперите и приставките имаме отклонения от няколко КХц според температурата и това дали е лято или зима,или на колко години ни е компютъраПри точния честотен генератор максималното отклонение от зададената честота е само 4 хилядни от 1 Хц.Ето за тези тези 4 хилядни от херца за да се постигнат е нужно знание което се придобива с години упорито учене и зубрене,и е далече над нивото на обикновен ел техник от среден тв или аудио сервиз-който не вярвя-ами да поръча да му направят един такъв генератор в един обикновен тв сервиз,или друг ел сервиз.И накрая за да се изработи един генератор на импулси с такава точност се искат елементи които се поръчват от две три места,чакат се с дни докато да доидат и наи накрая когато се налепи платката си иска поне "няколко часа" само за колиброване на самия уред.По принцип такива генератори с такава амплитуда каквито аз правя струват на запад над 1000 долара,срещал съм и на цени от 6000 долара с друго медицинско име и вече се водят много сложна медицинска апаратура придружена с зомбираща реклама. Тук аз лично им искам 300лв. защото ми отнема 1 седмица един такъв генератор, но това е една безсънна седмица за да свърша добро дело,отделно от тези генератори аз правя и съвсем други устроиства.Генераторите ги почнах в началото на темата съм написъл като хоби,предизвикателство и защото са много труден уред, и за да се види дали, и как работят.Иначе ми е отнело доста време само за разработки и проекти което не съм написъл тука.След като се видя че работят, не виждам нищо лошо да продъжа да ги правя на които ми поиска,виждате нали, казвам на "които" ми поиска,които не иска, не си взима от мене, а си взима от друго място, и друг вид уред-примера е по горе.Всеки според възможностите си, не всички караме последен модел мерцедес както се каза по нагоре.
Ето поради тези горните причини мисля че горния спор който се е получил днес е напълно безмислен-всичките тези устроиства се произвеждат на много места по света и всеки е свободен да си поръча едно от тях, което едно устроиство ще си има цена която цена ще бъде определена от неговия производител.Така всеки според това какъв уред и с каква точност иска да притежава ще се спре на даденото устроиство и цената вече знаете ще зависи от материалите изполвани в това устроиство,времето което е нужно за изработката му,както и "технологията" вложена за да бъде проектирано и изработено, и разбира се надценката която ще сложи дадения магазин или фирма която го продава.Всичкото това си е наи проста пазарна икономика.Добрински може да отдели от свободното си време 30 мин примерно за да зарадва някои със запер за 10лв и го прави-няма лошо,другите производители на запери искат за това от 70 до 200лв според това колко са си определили за техния труд-пак няма лошо, и така натам.Клиента решава сам какво да купи и на каква цена-никои не е упрял пищов в челото на някои да го кара да си купи дадена стока-нали така.Ето затова-поради гореизброените причини не виждам никъв смисъл от горните няколко поста в темата,но е добре че се написаха за да се види кои какво как.
ПС:има и друго,под влияние от горните постове в темата ако някои спре да прави такива устроиства ще загубят само потребителите защото колкото са по малко производителите толкова са по надути цените.