Генератор ментак

Биорезонансна терапия, билки

Генератор ментак

Мнениеот Gogo55 » 12 Яну 2016 01:24

Обажда ми се един човек по телефона и вика имам ваш генератор ама дава честотата не точно, ами наполовина. Аз му викам добре няма проблеми пратете, или донесете ще го оправя веднага имате си гаранция, а аз съм коректен и честен човек нямате никакви проблеми. Човека идва и ми носи в една черна торба една топка със жици навързани как дойде едно към гъотере и нещо което прилича на генератор направен от мене, ама реално няма нищо общо. Казва ми че го е взел от пламен бенински от софия който му казал че е мой този генератор и че трябва да му го оправя. Взимам аз торбата и като видях че кутията е същия модел /продават се във всеки магазин/ си викам брех първия ми развален генератор от 7 години насам и от над 300 броя. Ай да видя какво е станало.
Сядам на бюрото и почвам да вадя топка жици овързани на възли и в същото време сплетени на плитки по три четири-половин час ги разплитам. Плочки некви, крокодили некви защипани със жиците -някъв ужас. Как да е успях да разплета жиците и видях как са били вързани на късо объркани плюс и минус ама толкоз просташка и аматъорска работа не бях виждал, даже не може да си представя че е възможно нормален човек да направи такава щуротия и глупост.... Изглежда идеята е била да направи разклонения и да има два отрицателни електрода във вид на плочки за стъпване вместо един, и два положителни електрода във вид на тръбички вместо един, но не е успял да се справи с тази тъй трудна задача да разклони чрез Y връзка два кабела така че електродите от два да станат четири. Закрепването на кабелите към двете плочки и към тръбичките го е реализирал със болтове и гайки, а при мене двата кабела по който идват импулсите са винаги с крокодил към който крокодил всеки да може да защипе какъвто иска електрод по желание тръбен, или плосък, или да защипе още кабели за разклонения ако иска.
Генератора е без батерии и с адаптор, а аз ги правя с вградени зарядни батерии, и хиляда пъти съм казвал и писал че трябва да се ползват само с външен акумулатор, или батерии, и никога да не се захранват с адаптор директно от контакта защото е много опасно!!! изглежда му са се досвидяли на човека да купи един комплект от 8 зарядни батерии, или просто да го направи с външен акумолатор.
После си викам чай да пусна ток да видя какво ще покаже дал ще работи нещо или няма. Почвам да търся двете букси отпред за двата кабела който да включа към честотомера и осцилоскопа ама няма букси , няма и кабели. С голямо учудване виждам че няма букси отпред за двата кабела по които трябва да излезнат импулсите-изпадам в потрес и почвам да се чудя кой зъл гении е решил да направи такова подобие на моя генератор, а да не сложи буксите поне както са при мене оригинал. Явно му са се досвидяли да закупи и две букси. Иначе четирите бутона горе доле правилно са сложени, дисплея и той горе доле е сложен както трябва на кутията. Отстрани си има петия бутон и потенциометър както е при моя оригинал. За голямо мое учудване кабелите за импулсите излизат от задния капак на кутията, а при мене от задния капак излиза буксата за зареждане на батериите-направено точно на обратно. Отстрани умника е сложил да стърчат два кабела и даже написал на кутията че са за захранването с 12 волта. С две кратки думи напълно аматъорска, и безхаберна сглобка правена от човек който си няма дори елементарни познания за електричеството, и сигурно ще се чуди какво е плюс и какво е минус, и ще бърка волтове, ампери и херци.
Та така, предупреждавам всеки че може да попадне на някакво подобие на мой генератор и да бъде излъган, както и да попадне на не работещ коректно генератор. Пускам снимки на това подобие в този вид в който го видях, но поне жиците не са навързани на сто възела и не са сплетени една спрямо друга щото си поиграх да ги разплета, и разбира се да прекъсна там където са били дадени на късо.
Прикачени файлове
generator mentak 8.I.2016.JPG
Gogo55
Администратор
 
Мнения: 494
Регистриран на: 30 Яну 2010 05:17

Назад към Нетрадиционна медицина

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта

cron