Честотен генератор на Гого55 по книгата на Х.Кларк

Биорезонансна терапия, билки

Re: Честотен генератор на Гого55 по книгата на Х.Кларк

Мнениеот Gogo55 » 02 Юли 2010 23:40

Публикувано 24 април 2009 - 03:55
Тези дни бая чета за Лаховски,та човека там говори за промяна на ДНК чрез тези вълни,при маинд контрола па същото се говори но там е чрез цветове и радиовълни....При контактния метод също имаме радиоизлъчване защото при тази честота самите електроди,както и кабелите са си обикновенна антена която излъчва в ефира.Имаме ли пипане в ДНК може да се получи стареене или подмладяване,както и заболяване, или излекуване!Имаите едно на ум и не си правете експерименти по много и на поразия заради спорта, защото последствията може да са фатални.Аз ще се придържам точно към книгата на Кларк с точните честоти които е дала в книгата си като наи безопасно и тествано от хиляди хора по света.


Тука съм го ударил яко на философия, вадя заключение за живата и мъртвата и вода и приликите с честотната терапия-маи ще отворя тема и за водата.

Публикувано 04 май 2009 - 12:40
Наско мисля че си в грешка!Това което си направил се казва жива и мъртва вода и се променя неиното РН с два електрода положителен и отрицателен,като единия се слага в няква торбичка от брезент примерно,а тук тялото ни играе ролята на изолатора-демек торбичката в която става живата вода.Използва се масово от поне 40 години при земеделците за увеличаване на добива от няква култура,а от 20 години поне и при хората като жива и мъртва вода.Има тонове инфо в нета за нея, ползите и вредите и така натам.Прикачам и един фаил на тази тема.По принцип в тялото ни има много вода и ние правим по този начин жива водата която е вътре в тялото ни,ако сменим мястото на електродите може да правим водата в тялото си мъртва пък.
поздрави!
ПС:Ще се блъскаме и за напред с един и същи процес, но представен по много и различни начини.Наи вероятно по много начини защото ако е от даден производител то тои за да си прави реклама ще набляга на положителните неща,а ще премълчава отрицателните и така всяко едно устроиство ще бъде различно от другото.Разликите ще бъдат от елементната база и начина на правене,както и от ъкъла,културата и характера на дадения човек които ще описва даденото устроиство.
ПС2:Мисля че трябва да има отделна тема за водата защото при нея има също много положителни ефекти и се изполва за лечение пак според някои автори на всички видове болести чрез различни устроиства.Темата за водата е също много дълга и има много аспекти но е далеч от биорезонансната терапия.


нов упдеит на генератора:
Публикувано 15 май 2009 - 03:05
Така и така съм тръгнал да пиша,да си кажа без бой и какво съм направил в последните няколко дни.Има доста болести които според таблиците дадени по нета се лекуват с честота която трябва да е до десета от херца,примерно 95,4хц,или 7,8хц.След като няколко човека който ползват генератор направен от мене поискаха това,взех че го направих.Разбира се точноста на генератора си остана пак 4 хилядни от херца/просто другарите от аналог деваиз дават тези 4 хилядни от херца за максимална грешка при техните чипове :D, а ако си поиграе човек да попише малко повече мегаизвратени алгоритми може да достигне и 1 хилядна от херца точност /.Сигурен съм че снимката ще зарадва някои хора които чакат това.
Gogo55
Администратор
 
Мнения: 523
Регистриран на: 30 Яну 2010 05:17

Re: Честотен генератор на Гого55 по книгата на Х.Кларк

Мнениеот Gogo55 » 03 Юли 2010 01:16

Публикувано 13 юли 2009 - 04:24
за опасни честоти може да се смятат според твърдения прочетени от нета/да не си помислите че аз съм ги измислил/, всички честоти от 1000Хц до 2000Хц,и 12Хц, 13Хц, 14хц също,както и всички от 1,5МХц до 10МХц.С две картки думи не си играите с непознати честоти,а използваите само тези които са публикувани със наи много положителни резултати.
Gogo55
Администратор
 
Мнения: 523
Регистриран на: 30 Яну 2010 05:17

Re: Честотен генератор на Гого55 по книгата на Х.Кларк

Мнениеот Gogo55 » 03 Юли 2010 01:28

И тука се радвам, много е готино когато има такива писания по мой адрес.
Публикувано 02 юни 2009 - 11:30
Поздрави на всички посещаващи този форум.Аз съм от скоро регистриран тук и не мислех да се включвам в дебатите.Във форума влязох случайно понеже имах нужда от лечение на едни упорити гъбични по кожата на сина ми.В продължение на 3 години пробвахме какви ли не лекарства и мазила.Бяхме при всякакви лекари-ефект краткотраен или никакъв.Свързах се с Гого и си закупих от неговия генератор.Използвах книгата на Хулда Кларк и извадих честотите за гъбички.Консултирах се с лекар и отхвърлихме някой от тях.Направихме график за различните честоти с продължителност по 6 мин и почивка 20мин. между тях.Лечението го проведохме за 3 дни.След 7 дни упоритите гъбички се активираха и след това изчезнаха трайно.Честотите за следните:
Първи ден
438\644\866\632\784
Втори ден
243\412\574\612\1000
Трети ден
766\543\1120\886\1644
Междувременно имах симптоми на грип и използвах публикуваните честоти и получих облекчение след няколко часа и втория ден -пълно отшумяване.Същото се повтори и със съпругата ми.Благодарим на хората който ги бяха публикували(честотите за грипа).
Молбата ми е-ако е възможно всеки който получи някакви резултати от лечението си с честотен генератор да публикува честотите.Така ще помогне на много хора.Благодаря и на Гого за чудесния уред който реши проблема на сина ми....


Публикувано 07 септември 2009 - 11:56
Гого,още веднъж горещо БЛАГОДАРЯ!!! Уреда върши работа и още как. При мен даде положителен резултат още на следващия ден. Мислех веднага да опиша какво почувствах,но реших да изчакам няколко дена,за да не би да си внушавам такива невероятни резултати. Но когато фактите говорят и Боговете мълчат. Започнах да си водя дневник ,който реших да публикувам,защото бях обещала да пиша за ефекта от генератора.Гого ,дерзай мойто момче,защото наистина си създал нещо безценно.Очаквам и другите уреди, над които в момента работиш-с голямо нетърпение. Ето и дневника (извинете ме ако не е издържан литературно и граматически,но е от сърце)

Д Н Е В Н И К

за работа с честотния генератор


05.09.09. ден първи

Днес получих уреда от Гого и започнах работа с него.Открих материали за този уред във форума на „жив дом”-графа медицина (биорезонансна терапия и нейните основатели д-р Роял Реймънд Райф и д-р Хулда Реген Кларк.Теория и какво постигаме на практика.

В поста на Борис открих тези честоти
Мога да потвърдя същите положителни резултати при следната последователност:
Първи ден2720, 2170, 1800,
Втори ден 1600, 1552, 1550,
Трети ден 1500, 880, 802,
Четвърти ден778, 787, 760,
Пети ден741, 727, 660,
Шести ден564, 465, 450,
Седми ден 444, 428.
Честотите са в Херци; продължителност на сеансите 6 минути. След всеки сеанс почивка от 20 минути.
Продължавам с експерименти за парадонтоза и болки в ставите при честота 318 Кхц.

и реших да започна с тях. На 30.08.09 изкачих връх Мусала и от тогава имам болки в коленете при ходене, не мога да клякам и да се изправям без някаква опора. Другите ми болежки са лениви черва,гъбички м/у пръстите на краката,кървене на венците при миене на зъби,кафявото петно на дясната плешка.Снимах си гъбичките на пръстите и петното на кожата,за да констатирам разликата след лечението.
Направих две серии от честотите за първия ден от горната схема.
Трябва да отбележа,че този ден съвпадна с гладуване по лунната диета.



06.09.09.-ден втори
Невероятно , но факт-клякам,стоя клекнала и ставам без никакви болки в коленете.Въпреки,че не бях включвала вчера честотите за парадонтоза-днес не ми кървиха венците при миене на зъби.Това не се е случвало от много-много години насам.
Направих си две серии от честотите за втория ден (1600, 1552, 15500),
от горната схема + една серия от 318 Кхц за парадонтоза и стави.Чувствам се невероятно добре.Редуцирах кафето до ½ ч.л. само следобед.От три дена вече не пия кафе сутрин и не ме боли глава.


07.09.09.- ден трети

Чувствам се много добре.Спя непробудно до 8 ч. Дори не ставам за тоалетна,както това се случваше по 2-3 пъти преди.Краката ми не са подути,което значи,че съм нацелила и честотата за задържане на течности.
Преди при такава рязка промяна в температурите имах винаги главоболие,което лекувах с пиене на кафе.Сега не усещам изобщо драстичната промяна на времето.Кафето е само половин лъжичка нес-кафе,само след обяд и само за удоволствие,а не за да си вдигам кръвното и срещу главоболие.
Мога да клякам и ставам-колкото си искам,без никакви болки в коленете.
За голяма моя радост и венците не ми кървят при миене на зъбите.
Чувствам се като Алиса в страната на чудесата.
днес продължавам с честотите за третия ден(1500, 880, 802,) плюс 318 Кхц за парадонтоза и болки в ставите.
Gogo55
Администратор
 
Мнения: 523
Регистриран на: 30 Яну 2010 05:17

Re: Честотен генератор на Гого55 по книгата на Х.Кларк

Мнениеот Gogo55 » 08 Юли 2010 17:30

Мое мнение относно заперите които работят само на една честота и евентуално как можем да ги проверим дали изобщо работят-не за друго ами защото всеки може да си направи запер от това по лесно няма,въпросът е обаче след като се направи този запер дали работи и каква е формата на импулсите му.Иначе схеми с таимера 555 в нета бол.Този таймер чрез резистор и кондензатор може да се направи да дава каквато честота ни трябва-примерно около 30 000Хц. както казва Кларк в книгата си.
Разбира се не винаги и всеки успява да си направи дори елементарния запер-имаше един дъртак с ник:нескопох та този същия как ли не се мъчи и все не успяваше да оживи най прост запер от 5 елемента на кръст.Как да е, с питане и до цариград се стига, разпитваше човека, обяснявах му подробно и най накрая успя да оживи един запер.Но защо ли изобщо си хабях времето и нервите-същия неграмотник веднага след като оживи запера си започна да реве че не ни трябва точна честота, ами няква си там "квато доиде" от запера му пак ставала :lol:

Публикувано 18 юни 2009 - 10:56
При тези запери които аз правя слагам вътре в тях нещо като волтметър и имат индикация от два светодиода-един червен и един зелен.Свети ли само зеления значи всичко е наред,светне ли и червения светодиод значи батерията се е изтощила,или има друг проблем.Това наистина си е наи елементарното и лесно решение за проверка.Наи сигурното е осцилоскоп и честотомер.Има и още няколко средни варианта за проверка примерно с броячи и пиезозумер,или няква друга пищялка и преобразуване на изходната честота от 30КХц на точно определена, така че от пищялката да се чува точно определена нота,примерно ЛА,или мултивибраторче и на изхода да има звук като от полицеиска сирена примерно или какъвто решим звук които не може да се обърка,или още светодиоди и транзистори,скала от някъв ампермер и така натам ако има фантазия може да се направи тази проверка по сто различни начина, но те вече искат работа с поялник.
ПС:Запера с неговата си една единствена честота както съм писал и преди не може да унищожи никои микроб тъи като честотите на микробите започват от 70КХц нагоре до 1МХц.Следователно искаме ли да атакуваме точно избран микроб с точната му резонансна честота то трябва да нагласим тази точно избрана честота от генератор на импулси и чак тогава когато имаме две напълно еднакви честоти едната на микроба,втората от генератора може да говорим за резонанс, или биорезонансна терапия.Запера просто потиска развитието на даден микроб и после се надяваме на имунната система да се справи сама.
Всички честоти под 70КХц не са резонансни за микробите-те са просто хармоници или кратни на истинската резонансна честота на избрания микроб.


Публикувано 18 юни 2009 - 05:14

Виж мнениетонаско написа на Jun 18 2009, 03:07 PM :
Гого,
1.Това означава ли,че CAFL честотите също са резонансни?
2. Защо тогава се ползват за лечение?
А пишеш,че лично си пробвал някои от тях и си имал добър резултат.
Честотата за staphylococus_aureus по Кларк е от 376.27 до 380.85 КХц , а според CAFL -от 424 до 8 697 Хц /общо 17 бр./
3.Кой къде греши и кое е вярното?
4.Да разбирам ли също, че заперът е вятър работа, защото "не може да унищожи никои микроб"?

моя отговор:
Наско мисля че това го обсъждахме в началото на първата тема дето е заключена ,но ще се опитам да отговоря накратко според моите лични разбирания и логика която съм насъбрал до сега:
1.КАФЛ честотите са кратни и се използват масово от всеки защото всеки има компютър и чрез един усилвател на звук може да си ги пусне с каквато амплитуда си иска през фрекса-демек това е наи-лесното и просто решение от техническа гледна точка като изпълнение.Може да се постигне от всеки без никакъв проблем,или някакво мозъчно,или финансово усилие/компютър и аудио усилвател -на место тонколоните -електроди,или проста приставка за компютър дето се състои от 5 елемента на кръст/,и затова се ползва масово.Истинските и реални опити с трепане на микроби са започнати от Тесла,Лаховски,и Раиф и те са били винаги и само на висока честота!Кларк 50 години след тях го потвърждава и много добре описва в книгата си!
Това е все едно леките коли които караме-всеки иска да кара последен модел и чисто нова кола, но не може и затова всеки кара кола която е според възможностите му.
2.Една радиостанция можеш да я приемаш като сложиш обикновенна ШИР антена на радиото си с дължина от 1 метър,но можеш да приемаш същата радиостанция и с антена с дължина от 25см.Демек пак опираме да законите за разпространение на радиовълните или по точно дължината на вълната върху 4/по точно върху 4,13/.
Аналогията е че от бургас до софия можеш да изминеш разтоянието и с влак и с реис и с мерцедес и с москвич,и пеша разбира се.Всеки сам решава как да измине това разтояние.
3.Никои никъде не греши и двете неща са вярни-просто едното/високата честота/ е с много повече КПД.
4.Запера не може да унищожи никои микроб,но като потисне този микроб то тогава имунната система на човека като наи добрия доктор трябва да си свърши работата!Просто запера и помага.Разбира се и тука има едно голямо "НО",ако имунната система няма сили, и не може да се справи,или просто тя не разпознава дадения микроб като "враг" , то тогава тя не се активира за да го унищожи, или изолира,калцира и така натам и тогава ползването на запер е безмислено!
Разбира се не мога да твърдя че това е единствената, и наи правилна истина, нито да го пиша това с големи и червени букви все едно съм някои пророк,или месия които иска да образова хората, но това е моита логика, и това което мисля аз лично по нещата.
поздрави!

Прикачам и една малка програмка за засичане на време.Подходяща е при използване на генератор или запер да се следи времето чрез нея.
Прикачени файлове
Timer.rar
(28.78 KiB) 651 пъти
Gogo55
Администратор
 
Мнения: 523
Регистриран на: 30 Яну 2010 05:17

Re: Честотен генератор на Гого55 по книгата на Х.Кларк

Мнениеот Gogo55 » 08 Юли 2010 17:43

Публикувано 03 август 2009 - 01:30
Знам че в млякото има всичко нужно на един организъм.Боровинките и те са много полезни и сега им идва и сезона.Ядките и те,плодове и зеленцуци и те.С две думи си трябва от всичко по малко, тои организма ще си взема това което му трябва-както казва анастасия "организма си е наи добрия лекар само трябва да му се позволи да работи" и на масата да има винаги пресни неща-каквото расте и е прясно набрано такова да има на масата.Природата си знае кога какъв плод да даде така че организма да се чувства наи добре.


Публикувано 07 септември 2009 - 07:42

Виж мнениетоkaribskarusalka написа на Sep 7 2009, 11:56 AM :
Гого,още веднъж горещо БЛАГОДАРЯ!!! Уреда върши работа и още как. При мен даде положителен резултат още на следващия ден. Мислех веднага да опиша какво почувствах,но реших да изчакам няколко дена,за да не би да си внушавам такива невероятни резултати. Но когато фактите говорят и Боговете мълчат.

Наи напред благодаря за топлите думи,и разбира се искам да допълня нещо и от мене.
Честотната терапия вече се убедихме че работи,при някои се усеща по силно, при други по слабо,при трети болежки може би няма резултат.Интернета е пълен с писания които доказват че работи при някои болежки веднага, при други по слабо.От нас тука експериментаторите зависи да я изпробваме кои колкото може и сметне за нужно,официалната медицина тук в България едва ли скоро ще премине на честотна терапия, макар че в росия и някои други страни вече има цели болници и поликлиники където основно се работи с честотна терапия.
Gogo55
Администратор
 
Мнения: 523
Регистриран на: 30 Яну 2010 05:17

Re: Честотен генератор на Гого55 по книгата на Х.Кларк

Мнениеот Gogo55 » 08 Юли 2010 19:21

karibskarusalka Публикувано 24 септември 2009 - 05:19
Gogo,в цитата от книгата на д-р Кларк по-долу ме вълнува съвета й, за конкретния случай с тениите да ползваме запер,а не честотен генератор.Би ли могъл да кажеш защо това е така и Ч.Генератор,който си създал-не е ли и с функциите на запер?Извини ме за невежеството,но все си мислех,че генератора е с много по-големи възможности от запера.Ето и цитата:

"Струва си да се отървете от цистицерките, намиращи се във вашите органи. Тъй като всеки от нас е имал контакти с много различни животински видове, вероятно е всички да имаме в организма си разнообразни тениидозни стадии. Аз самата не мога да открия всички, тъй като не разполагам със съответните им слайдове. Можете обаче да откриете присъствието им преди да ги идентифицирате като прослушате емисионните им честоти. Емисиите им са често твърде слаби вероятно поради факта, че са затворени в цисти. Търсете между 510 kHz и 410 kHz. Може би ще ви се прииска преди да ги унищожите да проследите произхода им, като например потърсите същата честота в слюнка от домашния си любимец. Или пък ще решите да ги унищожите до крак колкото е възможно по-бързо. Не използвайте честотен генератор, а зепер. Не забравяйте да „прочистите" след като сте унищожили тениите посредством зепера, т.е. да проведете още два зепинга, за да унищожите отделилите се от тениите бактерии и вируси."

Благодаря предварително.
ПС-гъбичките,между пръстите на краката ми окончателно се изчистиха.Имам снимки преди и след лечението им с Ч генератор.Който се интересува бих могла да му пратя снимките.Проблема с задържане на течноси и отоци на долните крайници също е ликвидиран,с което целулоита ми (за радост на всички уважаващи себе си жени) драстично намаля. :)


Публикувано 24 септември 2009 - 06:07
Честотния генератор може да се настроива на която и честота си поискаме-следовалтелно ако искаме да го ползваме като обикновен запер можем да го настроим на няква честота близка до около 30 000Хц която се води заперджииска и да се третираме.Ако примерно го настроим на 29 155Хц то все едно ползваме парацелс 7 и така натам...Макар че аз не виждам логиката, но сигурно си има щом го пише в книгата.Според мене всеки един вид гадина трябва да се третира с точната и резонансна честота.
Радвам се че трепеш успешно микробите със честотния генератор и наи вече че имаш полза от него.
Добре е да публикуваш тука всички видове честоти от които си имала полза,или облекчение, със съответните им болежки, за да може да се ползват и от други хора след като ги прочетат.То иначе в нета се мотат хиляда хиляди честоти и списъци, но основното в тях е за болести които не се срещат тук, и следователно са излишна баластра която щем нещем трябва да прочетем когато си търсим нужната честота.
Поздрави!
ПС:Ще помоля Борис ако разбере нови честоти от които има успех тука, доказан за нашенски си болести, да ги слага в първото мнение на тази тема, така че там да се съберат тези честоти които наи често се срещат и използват тук в България.Така ще е наи лесно за всеки да се осведоми когато му потрябва точна честота.


Публикувано 24 септември 2009 - 10:06
Благодаря на Гого за отговора. Както разбирам генератора си се настройва на необходимата честота и върши работата и на запера.С удоволствие ще споделя какви положителни резултати постигнах до сега с генератора,но до сега ползвах честоти,дадени от Борис,за седем дни и така и не разбрах кое точно за какво ми помогна.Ето и табличката:
Първи ден2720, 2170, 1800,
Втори ден 1600, 1552, 1550,
Трети ден 1500, 880, 802,
Четвърти ден778, 787, 760,
Пети ден741, 727, 660,
Шести ден564, 465, 450,
Седми ден 444, 428.
освен това включвах 318 000 за парадонтоза и болки в ставите.Наложи се да прекъсна за няколко дена,след което продължих,а сега повтарям седемдневната табличка и се чувсвам наистина много свежо.Още на втория ден се събудих без болки в коленете и при миене зъбите ми спряха да кървят.Отоците по глезените ги няма ,гъбичките на краката също,имах на десния глезен бучка колкото индийско орехче от стара травма,тя също изчезна,ноктите ми се втвърдиха,целулита ми намаля,кожата на лицето ми стана гладка и мека,дори големия ми проблем "лениви черва"се раздвижи и те (червата) се хванаха за работа. Съжелявам,че не мога конкретно да кажа коя честота за какво точно е помогнала.
Пак някъде от форума открих тези честоти за колене и си ги пускам от време на време:"880; 787; 727 херца по 6 минути всяка процедура с почивка от 20 минути между всяка. "Пускам ги и на майка.Тя има операция на коляното,поради износен хрущял и с това коляно няма никакви проблеми(операцията - правена в Германия).Другото коляно обаче я боли.Тя много скептично гледаше на мойта "кутийка-чудо" и поначало си е Тома неверни,но сега вече, не си е изпила сутрин още кафето и ме вика да й вкючвам генератора.Пускам й също 368 000 за възпаление на вътрешното ухо.Има шум в ушите (тинитус).Сигурно е много неприятно,но е ходила по какви ли не лекари , клиники и рехабилитационни курорти (в Германия), но цяр за тази болест докторите и илачите не предлагат.Така,че ако има подобрение от генераторчето-непременно ще го оповестя във форума.
Аз също моля да оповестяваме честотите,които вършат работа и предварително благодаря :)
Gogo55
Администратор
 
Мнения: 523
Регистриран на: 30 Яну 2010 05:17

Re: Честотен генератор на Гого55 по книгата на Х.Кларк

Мнениеот Gogo55 » 24 Юли 2010 19:49

Публикувано 07 октомври 2009 - 10:34

Виж мнениетоmax написа на Oct 7 2009, 06:33 PM :
Здравейте , един въпрос към GOGO, какво е напрежението на изхода на генератора му и има ли някаква опасност от това напрежение.Благодаря
Моя отговор:
Напрежението е 12V защото се захранва с 12V акумолатор.Няма никаква опасност при 12V накъсани на импулси и идващи от акумолатор или зарядни батерии.Според всичките стандарти не само БДС границата за безопасно напрежение варира от 27V до 36V във сухи помещения, и 12V за влажни помещения.

Отделно този въпрос съм имал въпроси и дали има отрицателно напрежение на изхода от генератора-отговора е че няма по простата причина че се захранва от батерии или акумолатор, и отделно за да има такова отрицателно напрежение за което се говори че е вредно то трябва да има и специални елементи по платката от които това отрицателно напрежение да дойде.На тази платка за този генератор изобщо не съм предвиждал да слагам такива елементи и поради това няма как да се появи отрицателно напрежение.
Gogo55
Администратор
 
Мнения: 523
Регистриран на: 30 Яну 2010 05:17

Re: Честотен генератор на Гого55 по книгата на Х.Кларк

Мнениеот NightCrawler » 11 Авг 2010 10:19

Искам да споделя част от моя скромен опит от използването ЗАПЕР-генератора на ГОГО, като напиша използваните от мен честоти при 100% решаване на проблема с АЛЕРГИИТЕ до тук на 4 човека. Първо беше моята дъщеря, която от 6 год.използваше какви ли не хапчета от началото на пролетта до края на есента. Като под АЛЕРГИИ се включваха -всякакви видове цъфтящи растения плюс непоносимост към най-любимите й животни-котките. Само след три повторения по три минути на всяка честота с почивка от 15-20 мин. между сериите /както е по книгата на Хулда/ и проблемът изчезна./408, 400, 364.9, 364, 362.5, 350, 325/ При другите случаи добавих още няколко честоти, защото имаха по- тежки симптоми на които обикновено трябваше да се реагира незабавно с урбазон , например - астматични пристъпи, подуване на на всички лимфни възли и почти спряло дишане след контакт с изпарения на бои , разтворители и други подобни. Използвах следните честоти в последователност от висока към ниска честота, 408, 400, 395, 390, 386, 380.85, 364.9, 364, 362.5, 355, 350, 546, 325, 323.5. При процедурите използвах захранване от АБ 18 волта(батерия от винтоверт) но мисля че всяка друга с напрежение от 10 - 18 волта ще свърши работа. Резултатите са на лице още на другия ден , но не трябва да се забравя колко е лесно реифектирането за това Хулда препоръчва да се повтаря процедурата поне един път седмично ( но при така описаните случаи не се е наложило до сега). Много добре действат и честотите 320 и 315 за премахване на грип А и В.( да не се забравя че честотите са в Khz-килохерци. Успех на тези които ще приложат процедурата.
NightCrawler
новак
 
Мнения: 36
Регистриран на: 08 Юли 2010 22:18

Re: Честотен генератор на Гого55 по книгата на Х.Кларк

Мнениеот magnoliy » 13 Сеп 2010 20:24

Здравейте,Гого
Аз самата имам запер вкъщи и съм много доволна,запозната съм с книгата Хулда Кларк както и цялата информация, на която се базира биорезонаннсната терапия.Ясно ми е как работи.Въпроса , е 4е сега бих искала да имам и 4естотен генератор, а виждам 4е Вие можете да го направите, какво би ми струвало , мислили ли сте. Пишете ми моля Ви тук или на мейла ми mmanchteva@abv.bg
magnoliy
новак
 
Мнения: 1
Регистриран на: 13 Сеп 2010 20:12

Re: Честотен генератор на Гого55 по книгата на Х.Кларк

Мнениеот Gogo55 » 13 Сеп 2010 23:52

Мога да ви направя по принцип :), писах ви на пощата.
Gogo55
Администратор
 
Мнения: 523
Регистриран на: 30 Яну 2010 05:17

ПредишнаСледваща

Назад към Нетрадиционна медицина

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron