Това мисля че е част от схемата на Стенли Майер. От многото четене и изстървана някоя и друга дума съм стигнал до това заключение. При първите опити установих че мощноста пада много за дадено количество произведен газ.
Не съм правил още опити да измеря какво количество газ се получава но видях и още нещо което ми направи впечатление. Явно има силна зависимост между честота, площ и разстояние между плочите.Доста съм беден по темата електроника и много други още неща не ми са ясни, за което предварително се извинявам за неточностите които могат да се срещнат, както и в обясненията ми. При разглеждането на повечето схеми ми прави впечатление че се изпускат част от импулсите и случайно бях попаднал на картинка със схемичка на Стенли Майер, където е поставен знак за повторение на схемата но с обратна полярност. Схемата ми е така направена, че във всеки един момент има положителен импулс на един от изходите. По този начин се увеличава площа на клетката, мисля че точно това е целял Стенли Майер. Има момент при който два по два изходите се застъпват и от там тока буквално се удвоява. Това се получава при разминаването - изключване на единия изход и включване на следващия. Аз лично сякаш няма да се справя с този проблем. Това е моето виждане. Или по простичко обяснено при наличието на две честоти се получават четири вариянта на еднополярен пулсиращ ток. Също и нищо още не съм правил по часта където се разглежда резонанса на клетката. Последно което намерих като изходна база, че за един кубичен метър газ са нужни около 4KW електроенергия, с което при моя случай нещо не мога да се съглася, само като гледам какво ври в кофата и колко вода е изчезнала от нея. Не съм правил никакви замервания, но замислям да сложа един електромер и под кофата един кантар. Далеч съм от мисълта че ще постигна някакво сносно замерване, но не разполагам с друго по различно от тази си идея. За сега съм успял да пусна най много до 300 вата мощност, и то със ламарина от някаква пералня. За сега чакам ламарина неръждавейка за да продължа. Дано съм на прав път и да съм помогнал с нещо за решаване на този проблем. Нямам я като схема затова пускам платката която съм направил. Вярвам че тук във форума има много по умни от мен и ще доведат проблема до край.