Публикувано 20 септември 2009 - 04:24
Днес беше интересен ден.Дойде ми на гости д-р Пламен Верославов, който лекува с мой генератор още от пролетта.Повод за посещението беше синхрометъра и другото ми устройство, което трепе микробчета и все още няма аналог и няма и име

.Доктора си доиде с няколко свои уреда за сравнение и тестове между които и метатрон25.
След това почна интересната част. Намерихме човек, който е имал херпес до преди 1 ден и още стои белег от него. Направих диагностика със синхрометъра и веднага открих честотата на херпеса точно едно към едно според таблицата с честотите, дадена в книгата на Кларк. Беше в безопасна граница-нормално щом херпеса вече го няма! Открих и резонанс на ниски честоти които решихме че са от хранителни добавки-ново откритие. Както знаем от няколко мнения по нагоре киселото мляко има честота от 2500Хц, който е ял кисело мляко, кашкавал, сирене, или храна в която има бактерии, които я ферментират, дава резонанс на честоти от 1КХц до около 5-6КХц. Следващите измервания бяха на хора, които са яли месо. При тях има резонанс на честоти от 6 до 9Кхц. До тука два диапазона са открити и вече може спокоино да се разбере какво е ял даден човек в последните 24 часа!
Сега вече идва и наи-интересната част с метатрон 25 /цена 18 000 евро от преди 1 година купван почти гаранционен/ -доктора направи диагностично изследване на един човек с метатрона за около 30 мин., и откри няколко микроба. От тях обаче някво микробче, което се води опасно според науката, но според метатрона не беше в опасно количество. Доктора каза че може за няколко дена да стане в голямо количество и да доведе до проблеми, тоест да стане опасно. Метатрона не показва честотата на микроба, а само неговото име. Следваше проверка на моя синхрометър. Направих и аз един скан за 1 минута

.Открих доста микробчета, но всичките бяха в безопасната норма. Точно както преди това се видя и с метатрона! Като знаехме името на опасния микроб от изследването с метатрона го намерихме в книгата на Кларк по списъка. Gardinella Vaginalis според кларк отговаря на честота от 338КХц до 342,55КХц. При сканиране с моя синхрометър обаче излезна резонанс на честота от 346,25КХц. Приехме че е същия който е даден от Кларк за честота от 342,55КХц и е нормално да има разлика според таблицата дадена от Кларк и моя синхрометър от 4Кхц при тези 340КХц. С наи- новия ми уред "гадино трепач" облъчих пациента за 5 мин с резонансната честота която съм открил със синхрометъра- 346,25КХц.След това повторихме изледванията. Микробчето, както и няколко съседни на него липсваха! Прикачам и две снимки от синхрометъра преди и след облъчването, където се вижда как опасния микроб го няма след облъчването! Вече имам доказани реални резултати за диагностика и лечение с моите уреди и се чувствам напълно удовлетворен и много доволен! Голям кеф е да видиш как неща, замислени и направени лично от тебе работят и то много добре!
Поздрави на всички!