Синхрометър-резонансмер по книгата на Х.Кларк

Биорезонансна терапия, билки

Синхрометър-резонансмер по книгата на Х.Кларк

Мнениеот Gogo55 » 08 Юли 2010 18:00

Който е чел книгата на Х.Кларк знае че тя използва синхрометър чрез които да се сканира организма за наличие на резонансни честоти.Нейното творение което е описала в книгата си представлява една елементарна схема чрез която може ако имаме и честотен генератор да намираме две еднакви честоти, едната да идва от генератора, втората да идва от организма на човека който ще изследваме.Ако двете честоти са еднакви ще се получи силен дразнещ звук от изхода на синхрометъра.Така, това е по книгата на Кларк.Аз разбира се веднага повторих и този неин синхрометър но не ми хареса че трябва да се наглася от генератора всяка една честота по отделно и тогава да си пипа дадения електрод.Не ми хареса защото така примерно за сканиране на един обхват от 70 000Хц до 800 000Хц имаме точно 730 000 Хц разлика, или ако трябва да се сканираме в този диапазон ще трябва 730 000 пъти да пипаме даден електрод и да променяма ръчно дадена честота от честотния генератор.Поради това реших че трябва да направя такъв уред които да прави всичкото това автоматично.Замисълът дойде миналата година пролетта но след яко реване и вой от няколко заперджии се проточи доста-чак до есента.Оказа се че това нещо пречи на тези заперджии и те всячески се мъчеха да ми попречат да го направя.Основно това беха пнп познат като дех и нескопох.Как да е въпреки тяхните плюнки най накрая този уред заработи.

тука пак един мои цитат от другия форум-също ще си взема това което съм писал на тази тема в другия форум за да ми се запази като архив и да се види как е бил направен този уред.
Публикувано 05 август 2009 - 12:22

Виж мнениетоСашо написа на Aug 5 2009, 11:27 AM :
Гого беше казал, че обмисля по- лесен и точен синхромер. Има ли някакъв напредък с проекта?
моя отговор:
Генератор+синхрометър направени както се полага=нещо като метатрон.Тъи като знам предимствата и недостатъците на метатрона сега ги вземам под внимание, и силно се надявам че ще направя уред които би трябвало да го превъзхожда.Генератора е направен както се полага,остана синхрото и още едно нещо което ще трепе микробите много ефективно.Работя по въпроса много сериозно всеки ден,ще стане.Просто проекта е много сложен, поради това се иска много време.Самото въвеждане на всички видове известни микроби,техните снимки и основни данни,както и техните честоти си е просто писане, но това е много писане в програмата, а това с описанието е само една малка част от цялата програма.Отделно опитите и тестовете-висенето пред микроскопа за всеки един микроб по отделно и то многократно и т.н.Едно по едно нещата си вървят към своя логичен завършек.
Синхрометъра се оформя като изцяло нов вид уред които ще работи в комбинация с генератора на импулси и още едно нещо.Трито неща взети накуп вече ще бъде това което се иска за цялостна диагностика, и лекуване.
Gogo55
Администратор
 
Мнения: 494
Регистриран на: 30 Яну 2010 05:17

Re: Синхрометър-резонансмер по книгата на Х.Кларк

Мнениеот Gogo55 » 08 Юли 2010 18:53

Най-накрая резонансметъра заработи.Както можеше и да се очаква това бръкна на някои хорица по дупките.
Публикувано 07 септември 2009 - 09:53
Мда,ако мислех че може с махало и връв да се поставя диагнозата и да се лекува по снимка, нямаше да съм аз. Това е мое мнение и е съвсем нормално да бъде различно от нечие друго мнение!
Аз както знаете съм си привърженик на точните науки,вярвам на уреди ,реални опити и тестове,преди това подкрепени с точните формули и закони, и наи вече око да види през микроскопа аджеба ко става-затова и купих микроскоп пролетта.Относно поставянето на диагнозата за сега в процес на тестове е новия ми синхрометър.
Ето две снимки. Диагнозите се поставят автоматично чрез връзка с обикновен компютър от които използвам само процесора и видеокартата за да може да се види с окото на монитора какво сме открили :) .Сканирането отнема около 1 мин. на целия диапазон,като може да се повтаря многократно в какъвто диапазон си искаме от 0 до 10МХц.
Вижда се коя е честотата и се пуска генератора на същата.При мене си открих някво животно на 675КХц. Не го намерих по списъците на Кларк или другите които имам тука свалени от нета и затова без да мисля много дали е полезно, или опасно се третирах с генератора за 5 мин и то изчезна :).Тестовете продължават...
На втората снимка свалям резонанс от обикновен звънчев траф за нещо като проба и калибровка дал работи правилно синхрометъра :).Както се вижда от графиката работи безотказно.
Останаха още малко дреболии като защити от късо на електродите,избиране на елементната база за краиния вариант на платката, и разбира се кутиика.
Прикачени файлове
1.Gogo_skan_31.VIII.2009.jpg
skan_traf_50Hz.jpg
Gogo55
Администратор
 
Мнения: 494
Регистриран на: 30 Яну 2010 05:17

Re: Синхрометър-резонансмер по книгата на Х.Кларк

Мнениеот Gogo55 » 08 Юли 2010 19:01

Публикувано 15 септември 2009 - 06:43

2.Синхрометъра е готов от вчера/в неделя вечер ме шишнаха да го довършвам, и в понеделник сутринта беше довършен :) /просто нямаше защита от допиране на двата електрода която защита можеше да се направи по няколко начина и аз просто се спрях на един начин от многото,направих го,тествах го да работи с допряни електроди и след като видях че защитата държи започнах да мисля за кутиика.Снощи направих платка №2 и днеска вечерта и утре вечер ще и налепя елементите,тоест ще я довърша,че платка №1 е на първия ми прототип и мяса на таралеж от налепени "хаотично" елементи по нея.Синхрометъра си е отделен уред състоящ се от кутиика/хардуер/ които чрез кабел се включва към компютър,и програма/софтуер/ чрез която програма се задава нужния обхват които искаме да сканираме, и после в прозореца на тази програма виждаме резултата от сканирането.Синхрометъра прави само диагностика като изписва честотите като числа.Тази диагностика се прави като се държат пак два електрода същите като на генератора,а времето нужно за сканиране на диапазона от 70КХц до 900КХц е около 50 сек /иначе синхрометъра може да сканира в диапазона от 1Хц до 10МХц,в написан от нас обхват-кои какъвто си реши че трябва да сканира/.След като си направим сканиране на организма за около 50 сек на монитора на компютъра в прозореца на програмата се очертава една графика,на която се виждат като числа честотите на които е имало резонанс.От нас вече си зависи дали да си пуснем тези честоти чрез генератора като втори уред според това дали сме решили че тези честоти са от лоши микроби. Решението за това дали честотата е на лош или добър микроб го взимаме след справка с дадените честоти в последните страници от книгата на Кларк.
Синхрометъра до сега е тестван само върху мене си-относно графиката която се изписва от програмата, и честотата, или честотите които са намерени чрез резонанса виж снимките от мое мнение #384 нагоре по темата.Също съм го тествал и чрез уреди имитиращи резонансните честоти на някои гадинки.Тепърва ще се тества върху други желаещи да си правят експерименти. Относно безопасноста му -работи се с напрежение под 1V в продължение на 50 сек което е напълно безопасно за човека.До сега програмата е тествана да работи само под Windows XP.
ПС:Мисля че сега ще се открият и нови видове микроби със техните честоти, които не са описани в книгата на Кларк защото ще са си нашенски-тоест такива които ги има само тука,примерно като този в киселото мляко.


Публикувано 16 септември 2009 - 01:07
Едно бързо изледване на кисело мляко.Направих го сега в 1 часа през ноща.
Изледвах два вида кисело мляко които намерих в хладилника-50гроша и кутела.При 50 гроша имаше наличие само на една честота в резонанс и тя е 2501Хц,при кутела имаше доста честоти които се показаха при сканирането,но първата от тях и с наи-голяма амплитуда отново беше 2501Хц,а след нея няколко по малки и последната е 6251Хц.Наличието на няколко резонансни честоти в кутела се дължи може би на факта че е купвано днеска и е прясно,а 50 гроша стои в хладилника поне от 2 или 3 дена и може би затова е останал само един микроб в него.Разбира се тези две изледвания направени в къщи и набързо не могат да твърдят на 100% че точната честота на бактерията Lactobacillus delbruckii ssp. bulgaricus е точно 2501Хц,но поне дават начало за следващите изледвания на разни неща които ще правя в бъдеще.Основното което излезна сега е че бактериите са наи голями и ги има в киселото мляко, и е възможно резонансните им честоти да са много по-ниски спрямо тези на вирусите които са много пъти по малки от тях по размер.Както знаем резонансната честота зависи от размера :).накрая може да се окаже че списъка КАФЛ които е основно с ниски честоти е предимно за бактерии,а този на Кларк е за вируси.След време ще мога да твърдя дали е наистина така или не.
Прикачам и две снимки от двете сканирания:
Прикачени файлове
50grosha.jpg
kutela1.JPG
Gogo55
Администратор
 
Мнения: 494
Регистриран на: 30 Яну 2010 05:17

Re: Синхрометър-резонансмер по книгата на Х.Кларк

Мнениеот Gogo55 » 08 Юли 2010 19:11

Публикувано 20 септември 2009 - 04:24
Днес беше интересен ден.Дойде ми на гости д-р Пламен Верославов, който лекува с мой генератор още от пролетта.Повод за посещението беше синхрометъра и другото ми устройство, което трепе микробчета и все още няма аналог и няма и име :D .Доктора си доиде с няколко свои уреда за сравнение и тестове между които и метатрон25.

След това почна интересната част. Намерихме човек, който е имал херпес до преди 1 ден и още стои белег от него. Направих диагностика със синхрометъра и веднага открих честотата на херпеса точно едно към едно според таблицата с честотите, дадена в книгата на Кларк. Беше в безопасна граница-нормално щом херпеса вече го няма! Открих и резонанс на ниски честоти които решихме че са от хранителни добавки-ново откритие. Както знаем от няколко мнения по нагоре киселото мляко има честота от 2500Хц, който е ял кисело мляко, кашкавал, сирене, или храна в която има бактерии, които я ферментират, дава резонанс на честоти от 1КХц до около 5-6КХц. Следващите измервания бяха на хора, които са яли месо. При тях има резонанс на честоти от 6 до 9Кхц. До тука два диапазона са открити и вече може спокоино да се разбере какво е ял даден човек в последните 24 часа!

Сега вече идва и наи-интересната част с метатрон 25 /цена 18 000 евро от преди 1 година купван почти гаранционен/ -доктора направи диагностично изследване на един човек с метатрона за около 30 мин., и откри няколко микроба. От тях обаче някво микробче, което се води опасно според науката, но според метатрона не беше в опасно количество. Доктора каза че може за няколко дена да стане в голямо количество и да доведе до проблеми, тоест да стане опасно. Метатрона не показва честотата на микроба, а само неговото име. Следваше проверка на моя синхрометър. Направих и аз един скан за 1 минута :D .Открих доста микробчета, но всичките бяха в безопасната норма. Точно както преди това се видя и с метатрона! Като знаехме името на опасния микроб от изследването с метатрона го намерихме в книгата на Кларк по списъка. Gardinella Vaginalis според кларк отговаря на честота от 338КХц до 342,55КХц. При сканиране с моя синхрометър обаче излезна резонанс на честота от 346,25КХц. Приехме че е същия който е даден от Кларк за честота от 342,55КХц и е нормално да има разлика според таблицата дадена от Кларк и моя синхрометър от 4Кхц при тези 340КХц. С наи- новия ми уред "гадино трепач" облъчих пациента за 5 мин с резонансната честота която съм открил със синхрометъра- 346,25КХц.След това повторихме изледванията. Микробчето, както и няколко съседни на него липсваха! Прикачам и две снимки от синхрометъра преди и след облъчването, където се вижда как опасния микроб го няма след облъчването! Вече имам доказани реални резултати за диагностика и лечение с моите уреди и се чувствам напълно удовлетворен и много доволен! Голям кеф е да видиш как неща, замислени и направени лично от тебе работят и то много добре!
Поздрави на всички!
Прикачени файлове
1.20.IX.09.jpg
2.sled_15m.terapia.20.IX.09.jpg
Gogo55
Администратор
 
Мнения: 494
Регистриран на: 30 Яну 2010 05:17

Re: Синхрометър-резонансмер по книгата на Х.Кларк

Мнениеот Gogo55 » 08 Юли 2010 19:15

Публикувано 20 септември 2009 - 10:37
Браво Гого,ти си нашия Айнщайн!!!
Приеми и мойте поздравления.Радвам се заедно с тебе и ти желая нови успехи.Аз съм много доволна от генераторчето,но вече не останаха болежки по мене,които да лекувам и почнах моите близки по домова книга.Сега, обаче няма да си играя на " тука има-тука няма" а ще ги целим гадинките право в десятката.Казвай от кога почваш да приемаш поръчки за синхрометъра, че аз отдавна съм си дала заявката.Желая ти здраве и много,много успехи в делото,с което си се захванал.Явно и ти си от новата раса-"индиго" или "Кристални" деца. :)


Публикувано 21 септември 2009 - 08:36
Благодаря за добрите думи и наи-много на карибска русалка, която единствена ме подкрепи морално и психически тук в форума, когато ми беше трудно преди да станат последните два уреда готови!
Поръчки за синхрото след няколко дена,когато се тества от доктора при различни пациенти, и когато съм готов да правя платките добре.
Сашо принципа е същия които си написал. Просто използвам последно поколение чипове и затова скороста не е проблем. Пък и говорим за обхват само до 10мхц.


Публикувано 26 септември 2009 - 10:18
Днес по идея на Доктора измерих резонансната честота на тинктурата на Кларк-орех и водка.И тука както и при всички храни имаме резонанс под 10 000Хц. Точно при тази отвара от орехи и водка обаче има доста резонансни-демек има доста неща в нея.Идеята беше ако резонанса е един или няколко да се пускат тези честоти от генератора като заместител на тази тинктура.
Мисля обаче че тази тинктура не може да се замени от генератор, или друга електроника поради това че резонира на обсолютно много честоти и ако трябва да се повторят всичките една по една то ще трябват дни наред да се държат електродите, вместо да се пиине малко отвара за 1 секунда.
Така прикачам и снимка,както се вижда от снимката тази тинктура резонира в три обхвата.първия е от 1 до 400Хц,втория е от 1700Хц до 1900Хц, и третия е от 2500Хц до 2900Хц.
Със това си изледване мисля че имам още едно откритие,а то е че списъка КАФЛ които е основно с ниски честоти е просто снимка на резонансите на разни видове билки и отвари които лекуват дадени болести,а списъка с честотите на Кларк даден вкнигата и е точните честоти на микробите.Следователно ако ползваме честоти от списъка КАФЛ то ние си вкарваме резонансите от билки,все едно сме поели тези билки,а ако ползваме списъка с честоти даден от Кларк то ние директно трепем даден вид микроб.
Спород графиките на различните храни и билки които съм изледвал обаче за резонанс се вижда че всяка една билка, или храна излъчва на "доста на брои" честоти,изключая някои основни от тях където има чисто /ЩАМ/ само по един, или няколко вида бактерии.
С две кратки думи,без много локуми заключението е че списъка КАФЛ лекува чрез честота на лекарство,а списъка на Кларк лекува като унищожава директно микроба!
Недостатъка на първия списък КАФЛ е че понякога се искат огромен брои честоти за да се постигне ефекта само на 1 билка,и аналогично предимството на списъка на Кларк е че директно за няколко минути унищожава точно и избирателно даден вид микроб.Остава открит въпроса само за това че дадения вид микроб присъства около човека които го има и тои може всеки ден да го унищожава чрез честота, и в същото време всеки ден да се заразява с него.Следователно за да има ефект честотната терапия,а и всеки един вид лечение било то в болница, или в къщи, освен унищожаването на микроба в човека,то трябва да се намери и огнището от където този микроб заразява човек!
Прикачени файлове
orex_vodka_26.IX.09.jpg
Gogo55
Администратор
 
Мнения: 494
Регистриран на: 30 Яну 2010 05:17

Re: Синхрометър-резонансмер по книгата на Х.Кларк

Мнениеот Gogo55 » 08 Юли 2010 19:28

Публикувано 26 септември 2009 - 03:23
Така е, направата на резонансмера си струваше всяка една безсънна нощ, и даде накрая своя резултат.Сега вече много от нещата за които преди сме гадаели,правили догадки ,или сме търсили резултат по логически път стават ясни със едно сканиране за 1 мин.
Опитите продължават, и разбира се излизат нови неща, сканирах 4 вида вода:
1.Обикновенна от чешмата налята днес преди пробата.
2.Светена взета от черква за пиене/стара около 3 месеца/.
3.Светена взета от черква за ръсене/около 3 месеца стара/.
4.От кръстова гора взета на 14.ІХ.09г.
Общото между тези 4 вида вода е че всичките резонират яко до 400Хц,като имат наи-големи пикове на 8, 10, и 17Хц,първите три вида са от града и горе доле имат почти еднаква графика.Приликата им е че са от градския водопровод,а разликата е от престоя им в сребърни съдове във черквата и там кото се прави за да стане една вода светена.
Четвъртата е от кръстова гора и се вижда че графиката и е доста по различна,трептенията изчезват още при 1300Хц,а на градската вода има трептения макар и малки чак до 2600Хц което е сигурен признак че в нея има още доста неща които иначе ги няма в чистата планинска вода!
Тва твърдение в последното изречение за сравнението на водата от извор високо в балкана и от градския водопровод е много близко до ъкъла че е така,но друго си е да го видиш и на графика измерено с най-голяма точност!
Прикачени файлове
voda_1_svetena_26IX.09.jpg
voda_4esma_26IX.09.jpg
voda_krast_gora_26.IX.09.jpg
voda_svetena_26IX.09_.jpg
Gogo55
Администратор
 
Мнения: 494
Регистриран на: 30 Яну 2010 05:17

Re: Синхрометър-резонансмер по книгата на Х.Кларк

Мнениеот Gogo55 » 08 Юли 2010 19:30

Публикувано 26 септември 2009 - 06:17
Поредното замерване е на два вида червено вино.
1.Асеновградски мавруд реколта 2006
2.Каберне совинъон пак 2006
И двете вина са купешки,веднага се вижда големия пик на 10Хц при кабернето което си означава че са досипали чиста водичка в него според мене :). Мавруда дава резонанс на 1204Хц,а кабернето на 1340Хц.Отделно и двете дават на около 1800Хц което мисля че може да е некъв консервант,и кабернето дава доста още пикчета макар и малки чак до 4000Хц-кои ли знае какво има в него с тези малки пикчета след 2000Хц.
Прикачени файлове
As.mavrud_rek2006.26.IX.09.jpg
Kaberne_sovinion_2006.26.IX.2009.jpg
Gogo55
Администратор
 
Мнения: 494
Регистриран на: 30 Яну 2010 05:17

Re: Синхрометър-резонансмер по книгата на Х.Кларк

Мнениеот Gogo55 » 24 Юли 2010 19:40

Публикувано 27 септември 2009 - 02:19
Обещания чаи:
За да е истински и натурален намерих "липа" брана от познат на мене човек.
Първата снимка е на чист чаи-резонира до 400Хц като всяко едно нещо което има вода в него,след това има малко пикчета на 500Хц,на 1300Хц, и на 1800Хц.Приликата с кабернето е при 1300 и 1800Хц.Начи това ще да е няква съставка която я има както във гроздето,така и в липата.нямам си на идея обаче какво е.Резонансите са до 2800Хц.
Втората снимка е същия липов чаи, но с една лъжица пчелен мед в него.Сега има резонанс чак до 5500Хц.Както всяко едно нещо в което има вода до 400Хц плътно,след това обаче още на 4 места се вижда отново резонанса.1,6 до 1,8,от 2,5 до 2,8, от 3,5 до 3,6, и от 4 до 4,1КХц./последните числа са в КХц./Пчелния мед даде още няколко диапазона като стигна от 2,8КХц чак до 5,5 КХц., но както всяка една храна, или билка, има доста голям обхват на всеки един резонанс.Разбира се това е така според мене защото нямаме само една наи идеално чиста съставка, а сбор от много на брои, като всяка една от тях си резонира, и си дава своя положителен или отрицателен ефект.Мисля че грубо казано може да се приемат 4 честоти за пчелен мед-1,7КХц,2,65кХц,3,55КХц,4,05КХц.
Прикачени файлове
4ai_lipa_4ist.27.IX.09.jpg
4ai_lipa_s_med.27.IX.09.jpg
Gogo55
Администратор
 
Мнения: 494
Регистриран на: 30 Яну 2010 05:17

Re: Синхрометър-резонансмер по книгата на Х.Кларк

Мнениеот Gogo55 » 24 Юли 2010 19:58

Публикувано 08 октомври 2009 - 01:15
Ще кача още две снимки от резултат от синхрометъра на един човек.
Първата е от 1.Х.09г. , втората е от 3.Х.09г.За три дена яко "конски дози" честоти с продължение около 1 час на ден и резултата е видим.На първата снимка се виждат много триъгълничета които съответсват на разни видове микробчета-всяка една от тях се записа на лист и три дневно яко третиране с генератора на точните им честоти, и след това ги няма.На втората снимка се вижда как линията основно си е права,тоест без триъгълничета.Демек за три дена третиране с генератора са изчезнали основните видове гадини които преди това са резонирали.От това по ясно обяснение на графиката нема.
ПС:ако някои не е разбрал графиката моля да не пише че само аз си я разбирам!Графиката е или права хоризонтална линия,ако няма нещо което да резонира микроби някви, или има пикове /триъгълничета по нея/ които съответстват на даден вид микроб.Всеки един пик или казано по елементарно всеки един триъгълник на тази хоризонтална линия съответства на дадена честота която е в резонанс в организма :) по време на сканиране.При поставяне на мишката върху даден триъгълник или пик се появява едно прозорче където си пише на каква честота е точно този триъгълник или пик.Честотите се записват на лист и после се пускат от генератора.При желание се намират от списъка даден в книгата на Кларк на точно кои вид микроб съответстват.Не се иска нито ъкъл, нито някви супер екстрасензорски способности.Всичко си е наи обикновенна наука, и точни измервания

В по следващите версии на програмата всичките числа дали резонанс вече се изкарват програмно и се записват в нотепад или друг текстов редактор, а има също и програма която прави сравнение на честотите дали резонанс със наличните бази данни които съм свалил от различни места из интернета.С два клика получаваме вече не само числата дали резонанс, но и имената на кои точно микроб вирус или болест отговарят тези числа.

Публикувано 08 октомври 2009 - 03:28
Оплаквания няма,това са микроби разни във безопасна граница при здрав човек /демек не болестно състояние при което се влиза в болница/,просто си правя опити и тестове да си ги трепа избирателно до 0, както и да си ги развъждам пак избирателно от 0 до безопасната граница при която няма болест.Аз не се правя на велик лечител :D ,просто правя многократно повтарящи се еднакви тестове с дадена цел-да имам реални и доказуеми резултати.Или казано по друг начин целта е да докажа на мене си лично, с направени от мене си уреди че мога да откривам и да "трепа" избирателно микробите, и то така както трябва и както искам аз.
Във всеки организам иначе има много микроби-това ясно, но само доктор може да каже кои от тях са опасни и трябва да се неутрализират-аз не се наемам да се правя на доктор, или на лечител/имам си един доктор в къщи стига ми/.Ако запиша медицина и уча 5 години ,после и стажувам някоя друга годинка може да почна да давам и напътствия за лечение както и да лекувам-за сега това не е на дневен ред.Аз мога да правя уредите,а използването им вече по "предназначение" го оставям на други хора които мислят че могат,знаят как,и не ги е страх да си експерементират.


Публикувано 08 октомври 2009 - 04:48
При сканиране нивото е доло и е 1 към 1,тъи като пиковете са много малки при здрав човек използвам просто увеличение и затова се дига и нивото както и самия пик става по голям за да може по лесно да се вижда и маркира при нужда.Отсрани имам бутон за 2, 4, или 8 пъти софтуерно увеличение.Реално на последните две снимки имаме графиката увеличена х8 пъти във височина,иначе е наи доло и почти не се забелязва къде има малки пикове.
Апетита идва с яденото,а положителните резултати с практиката и опита :)
поздрави!
Прикачени файлове
1.X.09.jpg
3.X.09.jpg
Gogo55
Администратор
 
Мнения: 494
Регистриран на: 30 Яну 2010 05:17

Re: Синхрометър-резонансмер по книгата на Х.Кларк

Мнениеот Gogo55 » 24 Юли 2010 20:12

Публикувано 11 октомври 2009 - 06:55
Новото от днеска е прибавянето на един бутон във програмата на синхрометъра,чрез които бутон се отваря нов прозорец и във него са изписани всички честоти които са дали резонанс над дадена определена граница.Следва прехвърляне на този списък със честоти във нотепад,или ворд документ и написването срещу всяка една от честотите на кои точно микроб отговаря по списъка даден от д-р Кларк.Вече няма нужда човек да се чуди как да чете графиката и да гадае всяко едно триъгълниче какво значи.Просто след сканирането натиска един бутон, и има всичките честоти които са били в резонанс на готово.
От тук насетне ако му е кеф отива на доктор които да му каже кои микроб е опасен,или отива на микробиология да се изледва за сравнение,или просто си пуска генератора на тези честоти които са били в резонанс и изтрепва наред микробите лоши и добри без да се замисля много много щото добрите си се развъждат за няколко дена отново.
Прилагам и снимка на новия прозорец от програмата.Тествал съм една жена за опита.На този тест съм нагласил да се показват всички резонансни честоти които са над 70% от максималния пик на целия диапазон.Тъи като нямаше нито един микроб които да е над опасната граница така с тези проценти които също може да се променят се получава нещо като профилактичен преглед и може да се определи от доктор вече дали си струва да се бие с генератора по някои микроб ако тои има някаква вероятност да се развие в голямо количество.
ПС:Не го приемаите като реклама това-просто за този синхрометър пиша само и единствено тук-никъде другаде освен в този форум.Никои освен четящите тази тема не знае че някъде има един Гого които си губи по цял ден времето да прави нещо което е полезно :) .Дет се вика да се похваля какво съм направил до момента и да споделя как ми вървят изледванията.
Поздрави!
Прикачени файлове
4estoti_skan_11.X.09.jpg
Gogo55
Администратор
 
Мнения: 494
Регистриран на: 30 Яну 2010 05:17

Следваща

Назад към Нетрадиционна медицина

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron