Това последното ми хареса.
Аз веднъж пробвах на себе си с 24в ама ми дойдоха множко след това 2 дни не можех да кихна имах усещането, че ще ми се откачи главата, на третия ден всичко изчезна все едно не е било, но с 20в няма проблеми и генераторите на децата съм ги направил да работят на 20в. А що се отнася до избягване на скин-ефекта, кинескопа на GOGO върши чудесна работа, изпълнява изискванията, които споменаваш по-горе -"пържене" без "нагряване" плюс "HANDS FREE" -последното е като екстра а не устройство. Та като говорим за напрежения аз преди време използвах 18 в батерия от моя винтоверт, тъй като създаваше дребни неудобства че има допълнителни кабели а и винаги трябваше да влача зарядното и поне едната батерия на винтоверта, реших да си направя специални адаптори и вече приблизително година и трите ми генератора действат така. От доста време си задавам един въпрос: Дали след написването на книгата Хулда е отделила още време на изследване на гадините и ако е така има ли някъкво допълнение към нейния списък или ако не тя някой друг с акъла си се е потрудил да направи това? Някой има ли отговор на този въпрос?