Здравейте, да се изкажа и аз от опит с генератора и синхрометъра.
Първо за тези които не са запознати да кажа: Когато ти текат сополи като вода, бели това е алергично. Когато сополите са бели но гъсти, това е вирус. А когато са жълти, жълто-зелени е бактериално.
Другото, което мога да дам като съвет е винаги да пускате 30 kHz 3 пъти по 7 минути с 20 минути почивка, независимо какво друго пускате, има доста по-голям ефект, а и не всеки път може да уцелиш какво да пуснеш от това, което си измерил със синхрометъра.
Ето какво може да търсите, когато мерите със синрометъра, при проблеми с горните дихателни пътища и белите дробове: Campylobacter, Chlamydia trachomatis, Corynebacterium diptheriae, Coxsackie virus (особено ако имате температура), Diplococcus pneuemonie, Histoplasma capsulatum, Klebsiella pneumonie, Mycoplasma, Nocardia asteriodes, Paragonimus Westermani, Pneumocystis carnii, Trichomonas vaginalis, ако се съмнявате за грип гледайте и за Influenza A and B. Не съм лекар и не разбирам от паразити, тези неща са от проверки в интернет и от опит, и сигурно не са само тези, но както писах по-горе пускайте заедно със всичко останало и 30 kHz 3 пъти по 7 мин., с 20 мин. почивка. Понякога, когато има много честоти за пускане и нямате възможност или време да пускате всичко по 3 пъти (а и ако пускате на дете, то обикновенно е нетърпеливо, като дъщеря ми), може да пуснете всяка честота по веднъж за 10 минути и 30 kHz 3 пъти по 7 мин.