Публикувано 24 април 2009 - 03:55
Тези дни бая чета за Лаховски,та човека там говори за промяна на ДНК чрез тези вълни,при маинд контрола па същото се говори но там е чрез цветове и радиовълни....При контактния метод също имаме радиоизлъчване защото при тази честота самите електроди,както и кабелите са си обикновенна антена която излъчва в ефира.Имаме ли пипане в ДНК може да се получи стареене или подмладяване,както и заболяване, или излекуване!Имаите едно на ум и не си правете експерименти по много и на поразия заради спорта, защото последствията може да са фатални.Аз ще се придържам точно към книгата на Кларк с точните честоти които е дала в книгата си като наи безопасно и тествано от хиляди хора по света.
Тука съм го ударил яко на философия, вадя заключение за живата и мъртвата и вода и приликите с честотната терапия-маи ще отворя тема и за водата.
Публикувано 04 май 2009 - 12:40
Наско мисля че си в грешка!Това което си направил се казва жива и мъртва вода и се променя неиното РН с два електрода положителен и отрицателен,като единия се слага в няква торбичка от брезент примерно,а тук тялото ни играе ролята на изолатора-демек торбичката в която става живата вода.Използва се масово от поне 40 години при земеделците за увеличаване на добива от няква култура,а от 20 години поне и при хората като жива и мъртва вода.Има тонове инфо в нета за нея, ползите и вредите и така натам.Прикачам и един фаил на тази тема.По принцип в тялото ни има много вода и ние правим по този начин жива водата която е вътре в тялото ни,ако сменим мястото на електродите може да правим водата в тялото си мъртва пък.
поздрави!
ПС:Ще се блъскаме и за напред с един и същи процес, но представен по много и различни начини.Наи вероятно по много начини защото ако е от даден производител то тои за да си прави реклама ще набляга на положителните неща,а ще премълчава отрицателните и така всяко едно устроиство ще бъде различно от другото.Разликите ще бъдат от елементната база и начина на правене,както и от ъкъла,културата и характера на дадения човек които ще описва даденото устроиство.
ПС2:Мисля че трябва да има отделна тема за водата защото при нея има също много положителни ефекти и се изполва за лечение пак според някои автори на всички видове болести чрез различни устроиства.Темата за водата е също много дълга и има много аспекти но е далеч от биорезонансната терапия.
нов упдеит на генератора:
Публикувано 15 май 2009 - 03:05
Така и така съм тръгнал да пиша,да си кажа без бой и какво съм направил в последните няколко дни.Има доста болести които според таблиците дадени по нета се лекуват с честота която трябва да е до десета от херца,примерно 95,4хц,или 7,8хц.След като няколко човека който ползват генератор направен от мене поискаха това,взех че го направих.Разбира се точноста на генератора си остана пак 4 хилядни от херца/просто другарите от аналог деваиз дават тези 4 хилядни от херца за максимална грешка при техните чипове , а ако си поиграе човек да попише малко повече мегаизвратени алгоритми може да достигне и 1 хилядна от херца точност /.Сигурен съм че снимката ще зарадва някои хора които чакат това.