Благодаря за инфото!
Докато я използвах, не съм имал неразположение, но явно влияе на всеки различно. Странно защо нашата фармация използва тоя - фенацетин като помощно вещество? Явно, доказано "помага" на бъбреците... хм
На друго място като помощно вещество са използвали натриев бензоат (консервант Е211), което пак е под въпрос, въпреки малките концентрации.
В руските шишенца прекис, не открих помощни вещества. Още едно.
Неумивакин съветва, ако се появи някакъв дисконфорт, да се намали приема. Всичко с мярка.
Принципно, едно неразположение с грипни симптоми, може да се дължи и на голямото изтребление на вредни и полезни бактерии, но тези ефекти да са снижени до минимум, придружени с пиене на вода.
Също съм за озонираната вода, но пак не трябва да се прекалява. Използваш някакъв период, после почивка. Сега е подходящо да озонираме пролетните нитратно-зелени салати. От озонираната вода единственият ми страничен ефект, е честото посещение на агенция "00". То и от пиене на 2 литра изворна вода, ефекта си е същия
Друг изпитан вариант си е йонното колоидно сребро. Скоро си взех 2х100гр. сребърни елипсовидни електроди (200х10х5mm 99.99 чистота, правиха ми ги във Варна). Имам още някой неща да проектирам и тествам по схемата на генератора, който е с контрол на тока (нормално 1mA) реверсия на поляритета, като над 10ppm вероятно ще повишавам честотата на цикъла. Идеята е, да се ползва и като мобилно устройство, съчетан в една кутийка с Боб Бек електрификатора и Brain Tuner - принципната схемичка (негова разработка).