Истинският електролизен генератор на пр. Юл Браун

Re: Истинският електролизен генератор на пр. Юл Браун

Мнениеот koko1 » 03 Мар 2014 23:32

Продължавам да се ровя в нета за информация и намерих това.
Оригинални патенти на Юл Браун.
Интересното е ,че има разлика в площта на клетките и са конични(Ако не е дезинформация).

http://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Pars ... PN/4014777

http://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Pars ... PN/4081656
koko1
новак
 
Мнения: 6
Регистриран на: 23 Фев 2014 15:31

Re: Истинският електролизен генератор на пр. Юл Браун

Мнениеот koko1 » 15 Мар 2014 00:16

Ето и кола само на водород.
http://www.youtube.com/watch?v=h6Npt0eYA4U
koko1
новак
 
Мнения: 6
Регистриран на: 23 Фев 2014 15:31

Re: Истинският електролизен генератор на пр. Юл Браун

Мнениеот tatkoto » 16 Ное 2014 02:57

Здравейте,
трудно се оправям с интернета, така че писах едно съобщени като натиснах бутончето в дясната част след поста на vangelis1860 с удивителната в него и не зная къде ще се появи.
Та в това съобщени молех, някои да ми изпрати материалите побликувани от vangelis1860 на имейл tatko.to@abv.bg, тъй като може би са с изтекла давност (ако има такова понаятие) и не можах да си ги сваля.
Няколко години ровя в нета, мнения за HHO клетките най различни, не зная кое да вярвам и кое не. Дори си купих книгата на Юл Браун (Илия Вълков), но и там нещата ми се сториха много противоречиви, или може би аз не ги разбирам , което е по вероятно.
Имам още много въпроси но за тях в някои от следващите дни.
Поздрави Асен.
tatkoto
новак
 
Мнения: 1
Регистриран на: 15 Ное 2014 18:47

Re: Истинският електролизен генератор на пр. Юл Браун

Мнениеот stan4opojara » 11 Окт 2015 02:58

Скъпи колеги маи и тук има дезинформация или заблуда не знам как да го кажа. С риск някои да се обиди но... Приятели в едните постове не помня имена на сто места се пише всяка клетка в отделен съд и след малко в този съд няколко електрода, ПРОТИВОРЕЧИЕ. Как така качвате на една клетка захранена с 2 волта 40 ампера, това не е клетка, на това му казвам късо съединение. Какви са тези шини планки и разните му там по 12, 14мм за захранване а в същото време пластините са ви по 2мм пълни глупости, с извинение. Какви са тези трансформатори където ги правите 2в и 400ампера, ако накарате някои да ви направи такова нещо направо ще ви изгони. И това с честотите са пълни глупости. Прав ток е истината. Повечето постове са едно голямо плюене по този и онзи а наред с това пак не се пише самата истина. Клетката ти има не знам си колко мега ома и ти с 2 волта ще прекараш 40 ампера и в същото време ми говорите за закона на ом, стига с тези глупости. Истината е такава около 3мм разстояние между електродите, всяка двойка потопена в отделен съд, свързани последователно електрически,напрежението от 2 волта нагоре за всяка отделна и нагоре, защото и при 2 волта няма да пробиете с голям ток, а относно концентрацията, от 15 процента основа нагоре промяната е почти незабележима. И как ще увеличиш колега газта два пъти като вържеш две клетки последователно с един и същ ток и напрежение, НЯМА ДА СТАНЕ. По закона на ОМ които ти цитираш не трябва ли да увеличиш напрежението, ако не тока къде ти отива. Тока върши работата но напрежението пробива през електролита за да свърши работа тока...има ли нещо такова
stan4opojara
новак
 
Мнения: 17
Регистриран на: 15 Мар 2010 15:56

Предишна

Назад към Водни

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron